قالب ویژه پخت لیا

اولین تولید کننده قالب های پخت کوکو، کتلت و تخم مرغ با روکش تفلون نچسب
وسیله ای مناسب جهت تزیین انواع کوکو و طبخ انواع غذا
مناسب برای کودکان و شادی بخش

photo_2016-08-05_16-41-48

photo_2016-08-05_16-42-43

photo_2016-08-05_16-42-46

photo_2016-08-05_16-42-49

photo_2016-08-05_16-42-52

تولید شده به صورت ریخته گری تحت فشار

آدرس: تهران – شهرک صنعتی جنوب تهران

تلفن تماس: فقط پخش عمده

۰۹۱۲۷۲۲۴۰۰۹

 

 

 

 

يك كم تنوع ظاهري غذاها بدك نيست؟؟؟

يك ديزاين هيجان انگيز و منحصر به فرد

اگر مي خواهيد غذايي اشتها آور و سفره اي زيبا داشته باشيد!

يك وعده غذاي عاشقانه!

با يك غذاي ساده همسرتان را سورپرايز كنيد!!!

يك وسيله جديد و جالب براي آشپزي …

اگر كودكان شما ميل به غذا ندارند؟

اگر مي خواهيد با كمترين هزينه سفره اي زيبا داشته باشيد!

اگر طبخ كوكو براي شما كاري سخت و طاقت فرساست!

اگر مي خواهيد به آسانترين روش كوكو و تخم مرغ طبخ كنيد!

اگر علاوه بر طعم به زيبايي غذا نيز اهميت مي دهيد!

حتما اين قالب هاي مخصوص را تهيه نماييد

کوکوی دو رنگ

طرز تهیه:

مواد لازم برای کوکوی سیب زمینی:

سیب زمینی ۳ عدد متوسط

تخم مرغ دو تا سه عدد

نمک و فلفل و ادویه به میزای دلخواه

سیب زمینی ها رو خام رنده کرده و تخم مرغ و نمک و فلفل و ادویه رو هم اضافه میکنیم. توی تابه مورد نظر روغن رو داغ کرده و مواد و ریخته و میزاریم، در تابه رو هم میزاریم تا یک طرفش کاملا پخته و سرخ بشه. بعد از پخت یک دیس که بزرگتر از تابه هست رو روی تابه قرار میدیم و تابه رو برمیگردونیم تا کوکو بدون آسیب دیدن از تابه خارج بشه.(فقط کافی یک طرف کوکو سرخ بشه)

مواد لازم برای کوکوی سبزی

سبزی کوکو به میزان لازم ( به میزانی که برابر با مواد کوکوی سیب زمینی باشه)

تخم مرغ ۴ تا ۵ عدد

نمک و فلفل و ادویه به میزان دلخواه

کوکوی سبزی رو هم با تخم مرغ و نمک و فلفل و ادویه آماده میکنیم و توی همون تابه یک طرفش رو سرخ کرده و به همون شیوه ذکر شده از تابه خارجش میکنیم

مواد میانی:

پنیر پیتزا به میزان کافی

زرشک و گردو

زرشک و گردو رو کمی تفت میدیم و کنار میزاریم. سعی کنین از حداقل روغن استفاده کنین.

توی ظرف سرو اول یکی از کوکوها رو قرار میدیم به صورتی که طرفی سرخ نشده روبه بالا باشه. در مرحله بعد اول پنیر پیتزا سپس گردو و زرشک و دوباره پنیر رو روی کوکو به ترتیب پهن میکنیم. در آخر هم لایه کوکوی دیگه رو از طرف سرخ نشده روی مواد میزاریم و کمی فشار میدیم و به مدت ۲۰ دقیقه تو فر که از قبل داغ شده میزاریم تا پنیر آب بشه و دو لایه بهم بچسبن.

برای تزئین هم که من پوره سیب زمینی رو داخل قیف ریختم و با زرشک و پرک بادام و پسته تزئینش کردم.

دستور پخت از سایت http://kitchen.persianblog.ir/tag/%D8%A7%D9%86%D9%88%D8%A7%D8%B9_%DA%A9%D9%88%DA%A9%D9%88_%D9%88_%DA%A9%D8%AA%D9%84%D8%AA کپی شده است.

 

 

 

تولید شده به صورت ریخته گری تحت فشار

آدرس: تهران – شهرک صنعتی جنوب تهران

تلفن تماس: فقط پخش عمده

۰۹۱۲۷۲۲۴۰۰۹